Vinduespudsning

Vinduespudsning for boligselskaber  Sjælland.

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS løser vi forefaldende opgaver indenfor ejendomsservice og vedligeholdelse for butikker, restauranter, boligforeninger og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Vinduespudsning på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland tilbyder vi professionel assistance til vinduespudsning. Vores primære kunder er ejer- og andelsforeninger, der løbende har behov for hjælp til vinduespudsning på Sjælland.


Har du behov for professionel hjælp til vinduespudsning på Sjælland? Hos Erhvervsservice Sjælland tilbyder vi ejendomsservice, hvilket blandt andet omfatter løbende vinduespudsning og -polering. Der er typisk store og højtliggende vinduespartier i de ejendomme, der administreres af ejer- og andelsforeningerne, hvorfor det kan være nødvendigt med en professionel samarbejdspartner til at udføre vinduespudsningen.

Vi har professionelt udstyr til vinduespudsning

Vi har det udstyr, der er nødvendigt for at effektivt at kunne rengøre vinduerne på en nem, effektiv og sikker måde, der efterlader et godt og tilfredsstillende resultat. Vi er vant til at arbejde fra lift, så vi kan nå vinduer, der er placeret højt oppe.

Det er mere sikkert at overlade til professionelle, da det ikke er uden fare involveret at pudse vinduerne uden professionelt udstyr og den nødvendige erfaring. Vi sikrer, at du får rene og skinnende vinduer uden hverken striber eller skjolder, så beboerne blot skal nyde det gode resultat.

Vinduespudsning på abonnement

De fleste af vores kunder har et ejendomsservice-abonnement, der blandt andet involverer vinduespudsning. På den måde er du sikret professionel vinduespudsning med jævne mellemrum. Du behøver ikke at tænke på noget, og ud er altid sikker på, at vinduerne giver ejendommen er pænt og rent udtryk.

Hvis du er interesseret i at indgå en fast aftale eller blot høre mere om, hvad vi tilbyder indenfor vinduespudsning, er du mere end velkommen til at kontakte os på (+45) 20 15 70 89 eller adm@es-sj.dk, så vi kan tage en snak omkring netop dit behov.

Vinduespudsning til ejer- og andelsforeninger

Mange ejer- og andelsforeninger har løbende behov for hjælp til vinduespudsning. Hvis vinduerne er placeret højt oppe i et stort boligkompleks, kan det være næsten umuligt at rengøre dem på egen hånd. Det er i hvert fald ikke uden potentiel fare involveret.

Derfor kan det være en fornuftig idé at indgå et fast samarbejde, hvor du får professionel hjælp til at pudse og rengøre vinduespartierne. Vi tilbyder hjælp til stort set alle opgaver indenfor ejendomsservice, hvorfor vi tilbyder en samlet løsning, der inkluderer vinduespudsning og alle øvrige opgaver, du løbende får behov for hjælp til.

Pæne og rene vinduer er med til at sikre, at både beboere, gæster og forbipasserende får et godt indtryk af ejendommen. Hvis bygningen er ren og fremstår pæn både indvendigt og udvendigt, fremstår den mere behagelig, hvorfor det godt kan betale sig at investere i professionel hjælp til vinduespudsning.

Derfor bør du vælge os til vinduespudsning

Vi er en professionel og kompetent virksomhed, der klarer stort set alle opgaver indenfor ejendomsservice – herunder naturligvis også vinduespudsning. Du kan altså få en fast pris på en abonnementsløsning, der inkluderer alle de services, du har behov for, når din ejendom skal vedligeholdes og serviceres løbende.

Når du vælger os som samarbejdspartner til ejendomsservice, er du garanteret professionelle resultater. Vi er ikke de billigste i branchen, men vi tilbyder vores ydelser til et fair og fornuftigt prisniveau, der giver os mulighed for at gå i dybden med de enkelte opgaver.

Vi ønsker udelukkende at levere resultater, der lever op til forventningerne – og i visse tilfælde overstiger dem. Det kan ikke lade sig gøre, hvis vi skal konkurrere med de billigste i branchen. Den billigste løsning kan desuden nemt ende med at blive den dyreste.

Vil du have et uforpligtende tilbud på vinduespudsning?

Vi er fleksible, og vi er opmærksomme på, at alle kunder har individuelle krav, ønsker og ambitionsniveau. Derfor starter alle samarbejder med en indledende dialog, hvor vi sporer os ind på, hvad det er, du har behov for.

Når vi har fået svar på alle vores spørgsmål, har vi en fornemmelse af, hvor krævende opgaven er. Det giver os mulighed for at udarbejde et uforpligtende og skræddersyet tilbud til dig, som du efterfølgende kan forholde dig til.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med vinduespudsning? Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til adm@es-sj.dk, så vi kan snakke sammen omkring dine ønsker og behov.

erhvervsservice sjælland

Vinduespudsning

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til vinduspudsning?Få et uforpligtende tilbud.