Træbeskæring

Træbeskæring og vedligeholdelse  Sjælland.

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS hjælper vi boligselskaber og -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland med træbeskæring, grønt arbejde og vedligeholdelse.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Træbeskæring på Sjælland

Har du behov for professionel hjælp til træbeskæring? Vi tilbyder træbeskæring til fast pris, der ikke ender med ubehagelige overraskelser. Vores primære kunder er ejer- og andelsforeninger, der løbende har behov for hjælp til træbeskæring.


Træbeskæring for bolig- og ejerforeninger

Hos Erhvervsservice Sjælland tilbyder vi beskæring af træer og buske. Vores primære kunder er bolig- og ejerforeninger, men vi hjælper også andre typer af erhverv med beskæring af træer, busker og planter.

Vi tilbyder stort set alle ydelser indenfor ejendomsservice, så du kan samle vores forskellige services i en samlet pakke, hvor vi sikrer, at træer, buske og planter altid er velplejede og -trimmede. På den måde opnår de den bedste sundhed, så de altid står skarpt.

Professionel samarbejdspartner til træbeskæring

Når vi indgår et samarbejde, er det typisk baseret på en abonnementsløsning, hvor der betales en fast pris pr. måned. Vores priser er ikke de højeste, men de er heller ikke de billigste. Vi kan simpelthen ikke tilbyde et professionelt og tilfredsstillende resultat, hvis vi skal konkurrere med de allerbilligste i branchen.

Du skal derfor vælge os, hvis du værner om den gode dialog og ønsker, at arbejdet altid udføres til tiden samt inden for de aftalte rammer. Når du vælger os til træbeskæring, beskæring af buske og øvrige serviceopgaver, er det, fordi du har et ønske om et godt og professionelt resultat til en fornuftig pris.

Beskæring af alle typer træer

Prisen for træbeskæring varierer, afhængigt af hvilken type træ der skal beskæres. Hvis det er beskæring af blommetræer, æbletræer eller andre frugttræer, vil arbejdet være anderledes, end hvis der tale om et birketræ.

Der er mange muligheder, og vi sammensætter altid et tilbud, der tager udgangspunkt i netop dit behov, så du altid er sikker på, at du får præcis den service, du har behov for. De fleste af vores kunder vælger en totalløsning, der inkluderer andre opgaver indenfor havearbejde, som udføres hver måned.

Vi har professionelt udstyr til beskæring

Træbeskæring er ikke bare noget, man udfører. Det kræver det rigtige udstyr – især hvis der er tale om høje træer, som skal topkappes. Vi har det rigtige udstyr, der gør, at vi kan tilbyde en professionel og sikker beskæring af træer, buske og planter.

Vores medarbejdere har alle den nødvendige erfaring, som gør, at de er i stand til at varetage stort set alle opgaver inden for beskæring af træer og buske, ligesom de kan hjælpe med assistance til de fleste andre opgaver indenfor havearbejde.

Få et uforpligtende tilbud på en totalløsning

Hos Erhvervsservice Sjælland varetager vi forefaldende serviceopgaver for en lang række virksomheder, herunder også træbeskæring. De fleste af vores kunder udgøres af andels- og ejerforeninger, der løbende har behov for professionel assistance til opgaver inden for ejendomsservice på både indendørs- og udendørsarealer.

Alle har individuelle krav, hvorfor vi altid giver et gratis og uforpligtende tilbud, som er skræddersyet til at matche dine ønsker og dit ambitionsniveau. Der er forskel på, om man udelukkende har behov for træbeskæring én gang om året eller ønsker at kombinere det med andre ydelser indenfor havearbejde, som skal udføres med jævne mellemrum.

Kontakt os for mere information

Vil du vide mere om, hvordan vi kan sammensætte en totalløsning, der inkluderer beskæring af træer og buske og eventuelt andre ydelser? Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til adm@es-sj.dk, så tager vi en snak om dit behov og ambitionsniveau.

erhvervsservice sjælland

Træbeskæring

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til træbeskæring?Få et uforpligtende tilbud.