Tagrenderensning Sjælland

Tagrenderensning for boligselskaber og erhverv

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi faste aftaler indenfor tagrenderens til boligselskaber, -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Tagrenderens på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi tagrenderens til boligforeninger og -selskaber, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland. Vi renser tagrender i stort set alle højder, og vi anvender specialudstyr til arbejdet.


I Danmark oplever vi et stigende antal skybrud, hvorfor det netop nu er vigtigere end nogensinde før at sikre sig, at tagrenderne er klar til regn, sne og slud. Hvert år udsættes taget for store mængder regn og sne, og det kan have konsekvenser, hvis ikke der jævnligt foretages tagrenderensning.

Tagrenderens skal foretages jævnligt

Hvis tagrenderne er stoppede, kan det have konsekvenser for bygningen eller huset, de sidder på. Det kan forårsage vand-, fugt- og frostskader, som kan være dyre at rette op på efterfølgende. Hvis bygningen er placeret tæt på træer og andet grønt, er det en god idé at få foretaget en tagrenderensning hyppigt.

Typisk bliver tagrenden tilstoppet af blade og andet nedfald fra træer og andre planter, der befinder sig i nærheden af bygningen. De bliver blæst op på taget af vinden, hvorefter de ender i tagrenden. Hvis ikke bygningen er placeret i nærheden af træer, buske og planter, vil det ofte være mos fra taget, der forvilder sig ned i tagrenden og forårsager en tilstopning.

Få en fast serviceaftale inkl. tagrenderens

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi faste aftaler omkring tagrenderensning. Vores primære kunder er boligforeninger og -selskaber, ejer- og andelsforeninger samt øvrigt erhverv på Sjælland. Hvis du er i tvivl om, hvor ofte dine tagrender skal have foretaget en tagrenderensning, kan vi hjælpe dig med at vurdere hyppigheden.

Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til admin@es-sj.dk, så vi kan tage en snak omkring dit behov. Vi tilbyder faste aftaler, hvor du typisk får en mere attraktiv pris, jo oftere der skal foretages tagrenderens, samt hvad der ellers er inkluderet i serviceaftalen.

Forsikringen dækker ikke ved skader

Der er typisk ingen dækning, hvis der sker skader på ejendommen, som er forårsaget af tilstoppede tagrender, fordi du ikke har fået foretaget en tagrenderens i tide. En fyldt eller tilstoppet tagrende er en af de mest hyppige årsager til, at en bygning tager skade.

Det ses først og fremmest på vinduer, udhæng og døre, som efter kort tid vil begynde at rådne eller være plaget af svampevækst. På længere sigt kan det forårsage frostsprængninger i facader med puds og maling, ligesom der kan forekomme indvendige skader som svamp og fugt på væggene og i kældre.

Hvor ofte skal tagrenderne renses?

Det er en god idé at få renset dine tagrender én gang om året, hvis du vil være på den sikre side. I langt de fleste tilfælde er det rigeligt med en årlig tagrenderensning, men vi kan naturligvis altid justere vores aftale, så den matcher ethvert behov.

Vi anbefaler, at tagrenderensningen bliver udført om efteråret, så tagrenden er klar til det nedfald af blade, som er mest hyppigt om efteråret, hvor bladene falder af træerne.

Lad os udføre tagrenderensningen for dig

Der er altid en risiko forbundet med tagrenderensning, da det udføres i højden. Typisk kræver det, at man står på en høj stige, samtidig med at den ene hånd anvendes til at udføre rensningen. Hvis ikke du er tryg ved at udføre denne opgave, er det en god idé at overlade opgaven til professionelle.

Vores team består af professionelle og kompetente fagfolk, der har mange års erfaring med tagrenderens, hvorfor vi kan tilbyde et trygt og sikkert forløb, når du skal have renset tagrender. Vi har det rigtige udstyr, som eksempelvis egner sig til høje bygninger, der kan være svært at nå med en stige og almindeligt udstyr.

erhvervsservice sjælland

Tagrenderensning

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til tagrenderens?Få et uforpligtende tilbud.