Solcellevask Sjælland

Solcellevask for boligselskaber og erhverv

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi faste aftaler omkring solcellevask for boligselskaber, -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Solcellevask på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS udfører vi solcellevask for boligselskaber og -foreninger, andels- og ejerforeninger samt for øvrigt erhverv på Sjælland. Vi tilbyder en fast serviceaftale omkring solcellevask, så de altid yder optimalt og efter hensigten.


Solceller vil med tiden få en uønsket belægning, der er forårsaget af påvirkningen fra vind og vejr. Med en solcellevask bliver den belægning fjernet, så solcellerne yder deres maksimale og ser pæne og præsentable ud. Effekten af solcellerne bliver forværret, hvis der kommer snavs, støv, skidt og anden belægning på dem, hvorfor det betaler sig at få dem vasket.

Belægningen på solcellerne opstår på grund af pollen, støv, sod, fedt og snavs. Hvis solcellerne ikke bliver renset jævnligt, risikerer man at effekten nedsættes med helt ned til 40 procent. Det er kun i få tilfælde, at de bliver nedsat med så mange procent, men ikke desto mindre anbefales det, at du får dem renset løbende, så du ikke risikerer, at dine solceller ikke er i stand til at omdanne solens stråler til energi.

Hvordan udføres en solcellevask?

En solcellevask skal udføres skånsomt, da overfladen ikke må tage skade. Her er derfor tale om en helt anden fremgangsmåde, end når der eksempelvis skal fjernes alger fra taget. Det kan dog være en god idé at få udført en tagrendrens, algebekæmpelse og solcellevask i samme ombæring, da de som regel alle udføres på taget af bygningen.

Vi anvender 100 procent rent vand, som er renset og filtreret, når vi foretager en solcellevask. På den måde sikrer vi, at der ikke er kalk eller partikler, som sætter sig på solcellepanelerne – det kan nemlig også være med til at sænke solcellernes effekt.

Det betyder samtidig, at vi garanterer en miljøvenlig solcellevask, da vi ikke benytter hverken sæbe eller kemikalier, som kan være medvirkende til at forårsage skade på solcellerne. Vi anvender et særligt børstehoved til solcellevask. Det er påført en stang, som tilføres vand, hvilket er det mest sikre, når vi befinder os i højden.

På den måde slipper vi for at gå rundt på taget, samtidig med at vi kan sikre, at der ikke er belægninger eller andet, når vi er færdige med solcellevasken. Solcellerne bliver efterladt helt rene og blanke, så de opnår den maksimale effekt.

Solcellevask må ikke udføres i solskin

Vi udfører aldrig solcellevask, når det er solskin. Det skyldes, at rensning af solceller i solskin risikerer at ødelægge glasset grundet den høje spænding. Derfor udfører vi altid solcellevask i løbet af aftenen eller morgenen eller på en dag, hvor det er overskyet, når vi udfører solcellevask for vores kunder. På den måde er vi sikre på, at der ikke forårsages skade på solcellepanelerne.

Solcellevask på hele Sjælland

Vi hjælper boligselskaber, boligforeninger, ejerforeninger, andelsforeninger, butikker og øvrigt erhverv med solcellevask på hele Sjælland. I langt de fleste tilfælde er solcellevask inkluderet i en fast serviceaftale, der også omfatter andre serviceydelser.

Vi tilbyder en lang række forskellige ydelser, som kan kombineres efter behov i vores vedligeholdelsesaftaler. Når du er kunde hos os, får du en fleksibel samarbejdspartner, der tilbyder at kombinere flere ydelser i en aftale, der er skræddersyet til at imødekomme dine ønsker og dit ambitionsniveau.

Skal vi hjælpe dig med solcellevask?

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi sammensætter en servicepakke, der inkluderer solcellevask, kan du kontakte os via telefon, mail eller ved at udfylde en af de kontaktformularer, du finder her på siden. Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til adm@es-sj.dk, så tager vi en snak om, hvordan vi kan imødekomme dit behov for solcellevask på Sjælland.

erhvervsservice sjælland

Solcellevask

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til solcellevask?Få et uforpligtende tilbud.