Erhvervsservice Sjælland ApS

Vi hjælper boligselskaber og -foreninger samt erhverv med serviceopgaver

Leder du efter en kompetent, professionel og pålidelig samarbejdspartner i forbindelse med løbende vedligeholdelse, service og forefaldende arbejde? Erhvervsservice Sjælland ApS er løsningen. Vores kunder tæller primært boligselskaber og -foreninger, men vi hjælper også butikker, restauranter og øvrigt erhverv med service og vedligeholdelse.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Professionel ejendomsservice

Vi sørger for, at indendørs- og udendørsarealer altid er velplejede og præsentable.

Vi lægger vægt på det nære samarbejde med ejendommen og bestyrelsen. For os handler det om at levere en god service for vores kunder. Vi er grundige, tager os tid og værner om den gode dialog.

Boligselskaber

Vores primære kunder er bolig- og ejerselskaber samt ejer- og andelsforeninger, der har behov for assistance til ejendomsservice.

Erhverv

Udover større boligkomplekser hjælper vi restauranter, butikker og øvrigt erhverv med forefaldende serviceopgaver.

Hvem er Erhvervsservice Sjælland ApS?

Erhvervsservice Sjælland blev stiftet d. 1. januar 2014 som led i en virksomhedsoverdragelse. Den tidligere ejer mente, at det var på tide at træde tilbage og fokusere mindre på at arbejde. Samtidig var Martin, den nuværende ejer, på udkig efter nye udfordringer – og dét blev grundstenen til Erhvervsservice Sjælland ApS, som virksomheden ser ud i dag.

Martin har en uddannelse som mekaniker, men har arbejdet med ejendomsservice gennem stort set hele sin karriere. Det har derfor været ejendomsservice, der har været det primære fokus – helt fra ungdomsjobbene til de seneste mange år, hvor det har været en fuldtidsbeskæftigelse.

Vi er grundige og pålidelige

Erhvervsservice Sjælland blev tidligere ejet og drevet af Martins far, hvorfor Martin har været med på sidelinjen i alle de år, virksomheden har eksisteret. Det er stadig de samme værdier, der kendetegner Erhvervsservice Sjælland i dag, som det var ved den spæde opstart.

Vi lægger vægt på det nære samarbejde med ejendommen og bestyrelsen, og vi værner om den gode kundeservice og dialog med både samarbejdspartnere, beboere og gæster. Vi fokuserer på at levere en god og kompetent ydelse helt uden stress og jag. Tingene tager den tid, de tager, og der skal bruges tid på ejendommen. Det betyder også, at hvis en beboer har lyst til en lille sludder, så er der plads til det.

erhvervsservice sjælland

Ejendomsservice

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

Ring til osSkriv til os

Skal vi tage en snak?Udfyld kontaktformularen.