Klatrearbejde Sjælland

Klatrearbejde for boligselskaber og erhverv

Få hjælp til løbende serviceopgaver på steder, der er svære at nå med stillads eller lift. Vi tilbyder klatrearbejde i forbindelse med serviceopgaver for boligselskaber og erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Klatrearbejde på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS udfører vi klatrearbejde i forbindelse med en lang række forskellige ydelser. Det kan i visse tilfælde være vanskeligt at komme til på høje bygninger, hvorfor klatrearbejde kan være en praktisk løsning. Vi tilbyder klatrearbejde i forbindelse med forefaldende serviceopgaver på hele Sjælland.


I forbindelse med serviceopgaver er der ofte behov for, at arbejdet udføres i højden. Det gælder, uanset om der er tale om duesikring, tagrenderens, træbeskæring, vinduespudsning eller en lignende opgave, der alle har det tilfælles, at det kræver, der arbejdes i højden.

Her kan klatring være en god løsning, da det er et billigt alternativ til at opsætte et stillads eller en lift. Vi har det nødvendige udstyr til at kunne udføre de fleste former for klatrearbejde uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Samtidig er det ikke alle steder, det er muligt at komme til med en lift, hvorfor klatring er en kærkommen løsning, der sikrer, at arbejdet alligevel kan udføres på sikker vis med et tilfredsstillende resultat.

Klatrearbejde til løbende serviceopgaver

Vores kunder er primært boligselskaber og -foreninger samt ejer- og andelsforeninger, der har behov for løbende assistance til forefaldende serviceopgaver. Langt de fleste har en totalløsning, hvor vi varetager vedligeholdelse i forbindelse med træbeskæring, tagrenderens, vinduespudsning og lignende, der ofte kræver, at der arbejdes på høje bygninger.

Her er det praktisk at kunne tilbyde klatrearbejde på de steder, hvor det ikke er muligt eller forsvarligt at komme til med lift. Det betyder, at vi kan varetage stort set alle opgaver, uanset hvordan bygningen er udformet.

Klatrearbejde i forbindelse med træbeskæring

Hvis du har en serviceaftale, der inkluderer træbeskæring, sørger vi for at arbejdet udføres til tiden og indenfor den ramme, vi har aftalt. Hvis der er tale om høje træer, som skal beskæres, anvender vi i mange tilfælde klatreudstyr, som gør, at opgaven kan løses nemt og effektivt.

Klatrearbejde i forbindelse med tagrenderens

Når vi renser tagrender for vores kunder, er der ofte tale om høje bygninger, hvor det kan være vanskeligt at komme til. Her anvender vi ligeledes klatreudstyr, så vi er sikre på, at vi kan arbejde effektivt og uforstyrret, samtidig med at sikkerheden er i top.

Klatrearbejde i forbindelse med vinduespudsning

Det samme gør sig gældende for vinduespudsning, som ellers kræver, at der anvendes en lift. Dog er det ikke alle steder, det er muligt at komme til med lift, hvorfor vi i visse tilfælde anvender vores klatreudstyr til at udføre arbejdet.

Skal vi tage en snak?

Vi hjælper adskillige kunder med løbende serviceopgaver for bygninger og udendørsarealer, der kræver jævnlig vedligeholdelse. Klatrearbejde bliver som udgangspunkt ikke udført som en enkeltstående ydelse, men anvendes i forbindelse med vores serviceaftaler, hvor der er behov for klatreudstyr.

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at få mere at vide om, hvordan vi kan hjælpe dig med serviceopgaver i højden, der kræver, at der anvendes klatreudstyr. Du kan ringe til os på (+45) 20 15 70 89 eller sende en mail til adm@es-sj.dk, så tager vi en uforpligtende snak omkring dit behov.

Du kan også udfylde en af de kontaktformularer, du finder her på siden, hvorefter vi kontakter dig, så vi kan tage en indledende dialog.

erhvervsservice sjælland

Klatrearbejde

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til klatrearbejde?Få et uforpligtende tilbud.