Ejendomsservice Sjælland

Ejendomsservice for boligselskaber og erhverv

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi faste aftaler indenfor ejendomsservice til boligselskaber, -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Ejendomsservice på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland tilbyder vi kompetent og professionel ejendomsservice for ejer- og andelsforeninger. Vores kompetencer tæller alle opgaver, der relaterer sig til ejendomsservice – herunder fejning af gårde, grønt arbejde, trappevask, vinduespudsning og glatførebekæmpelse. Vi sikrer altid, at din opgave løses indenfor den aftalte tid og pris.


Uanset, om du har behov for assistance indenfor indendørs- eller udendørsområder, kan vi hjælpe dig med stort set alle former for opgaver, der relaterer sig til ejendoms- og boligservice. Vælg os, hvis du har behov for løbende serviceopgaver til en fair pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet.

Derfor bør du vælge os til ejendomsservice

Vi er en kompetent samarbejdspartner, som altid klarer opgaven indenfor den aftalte tidsramme og til den pris, vi har aftalt. Vi værner om den gode dialog, hvilket du vil kunne mærke fra det øjeblik, du indleder et samarbejde med os.

Den gode kundeservice er essensen af vores virksomhed, og vi går altid den ekstra mil for at sikre et professionelt og tilfredsstillende resultat. Af samme årsag skal du ikke vælge os, hvis du ønsker de billigste i branchen – vi tilbyder ejendomsservice til et fornuftigt prisniveau, men vi er ikke de billigste.

Vi ønsker at levere et professionelt resultat, hvilket ikke kan lade sig gøre, hvis vi er de billigste. Samtidig anbefaler vi ikke, at du vælger det billigste firma, du kan finde, da prisen ofte afspejler serviceniveauet. Den billigste løsning ender ofte med at være den dyreste.

Fleksibel ejendomsservice til fast pris

Vi tilbyder faste aftaler, hvor du betaler et fast beløb hver måned. Vores priser forbliver på samme niveau, uanset årstid og andre faktorer, der kan betyde, at vores arbejde tager længere at udføre.

Samtidig tilbyder vi fleksible aftaler, så du kan sammensætte en samlet pakke, der matcher dit behov og ambitionsniveau. Vores primære kunder er ejer- og andelsforeninger, som løbende har behov for ejendomsservice og vedligeholdelse.

Du kan altid få fat på os

Når du er kunde hos os, skal du ikke igennem en masse led for at få fat i lederen. Du kan altid få fat på vores leder, Martin, hvis du skulle have brug for det. Hvis du har et ejendomsservice-abonnement hos os, kan du ringe til os på alle tider af døgnet, såfremt der skulle opstå et akut behov for det.

Er der tale om en udfordring, der kræver akut behandling, sørger vi for at involvere bestyrelsen, forsikringer, håndværkere og andre relevante personer, så der kan gøres noget ved problemet med det samme. Du er vigtigt for os, at du føler dig i trygge hænder, når du er kunde hos os.

Alt indenfor ejendomsservice

Vi tilbyder hjælp til de fleste ydelser inden for ejendomsservice, vedligeholdelse og løbende opgaver. Hvis du får behov for hjælp til ydelser, der ligger udenfor vores interne kompetenceområde, hjælper vi hellere end gerne med at finde en ekstern samarbejdspartner, som kan hjælpe med at udføre opgaven.

Hos Erhvervsservice Sjælland tilbyder vi hjælp til følgende ydelser inden for ejendomsservice:

 • Fejning af gård/gade
 • Trappevask
 • Vinduespudsning
 • Vinduespolering og -pudsning
 • Havearbejde
 • Træbeskæring
 • Tagrenderens
 • Solcellevask
 • Alge- og fliserens
 • Duesikring
 • Klatrearbejde

Få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice

Alle vores kunder har individuelle ønsker og behov, hvorfor vi altid er fleksible i forhold til, hvordan aftalen udformes. Du vælger selv, hvilke ydelser du ønsker at gøre brug af, hvilket typisk afhænger af størrelsen på ejendommen samt udendørsarealet.

Vi kan sammensætte en totalløsning, der tager udgangspunkt i netop dit behov. Typisk tilbyder vi aftaler, hvor du betaler en fast pris pr. måned for en kombination af forskellige ydelser, som du selv vælger.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Skal vi hjælpe dig dig med ejendomsservice? Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til adm@es-sj.dk, så tager vi en snak omkring dine ønsker og behov. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på ejendomsservice på Sjælland.

erhvervsservice sjælland

Ejendomsservice

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til ejendomsservice?Få et uforpligtende tilbud.