Duesikring Sjælland

Duesikring for boligselskaber og erhverv

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi opsætning af duesikring for boligselskaber, -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Duesikring på Sjælland

Der er flere måder at bekæmpe et problem med duer. Duesikring er en forebyggende løsning, som fjerner problemet helt. Duesikring monteres på tagrender, altaner, udhæng og andre steder, hvor duerne hyppigt opholder sig. Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi opsætning af duesikring på Sjælland.


Før der opsættes en duesikring, er det nødvendigt at finde ud af, om det overhovedet er muligt at opsætte en på det sted, hvor duerne typisk lander og opholder sig på ejendommen. Generelt er det ikke vanskeligt at konstatere, at der er et problem med duer, da de efterlader deres opholdssteder tilsvinede.

Det gælder, uanset om der er tale om mure, altaner, lofte, gårde eller andre steder, hvor duerne befinder sig. I mange tilfælde forsvinder et duerne ikke igen, når først de har slået sig ned på et bestemt sted. Derfor vil det også typisk være de samme duer, der befinder sig på samme sted.

Duerne sviner, men det er ikke det eneste problem, da de kan medføre andre gener med sig – eksempelvis duemider. Over tid vil stedet, hvor duerne opholder sig, være fyldt med ekskrementer fra duerne. Det er vigtigt, at du ikke selv fjerner det, da det kan indeholde smitsomme bakterier.

Fugle- og duesikring for boligselskaber

Der er flere måder at bekæmpe et problem med duer. Du kan enten vælge at forebygge problemet eller flytte det. Vi anbefaler, at du får opsat duesikring, da det vil gøre det vanskeligt for duerne at opholde sig på ejendommen.

Duerne kan også indfanges med fælder eller skydes, men det er ikke noget der anbefales, da det kun er en midlertidig løsning. Samtidig vil der kun i ganske få tilfælde blive givet tilladelse til at skyde duer i byzonerne.

Vi tilbyder opsætning af duesikring, som effektivt holder duerne væk fra din ejendom. Vores kunder er typisk boligselskaber og -foreninger samt andels- og ejerforeninger, der har problemer med duer, som sviner og risikerer at sprede smitsomme bakterier.

Duesikring er en langsigtet og holdbar løsning, som fjerner problemet fra din ejendom. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om at få renset facaden, overfladen eller andre steder, hvor duernes ekskrementer sviner.

Vi hjælper dig med at vælge den rigtige duesikring

Det er vigtigt, at vi kender til situationen for din ejendom, før vi kan tilbyde den rigtige løsning – vi kender den nemlig ikke, før vi har talt sammen. Derfor starter vi altid opsætningen af duesikring med en indledende samtale, så vi kan høre om, hvordan situationen forholder sig.

Efterfølgende kan vi give et tilbud på opsætning af duesikring, der typisk vil være en kombination af flere forskellige løsninger – herunder duepigge, duefælder, wirer og/eller duenet.

Derfor er duesikring vigtigt

Duer udgør i mange tilfælde en gene i hverdagen. Det er ikke for sjov, de bliver kaldt for flyvende rotter, da de bærer en lang række sygdomme og smitsomme bakterier, som blandt andet overføres via deres ekskrementer.

Derfor er det nødvendigt at få det fjernet ekskrementerne løbende, omend det udelukkende er en midlertidig løsning. Med duesikring fjerner du problemet helt, så det ikke længere er nødvendigt at investere hverken penge, tid eller kræfter i at få ekskrementerne fjernet.

Især for boligforeninger er duerne et stort problem, da de kan skabe store ødelæggelser. Når først de har fundet sig til rette i eksempelvis et luftrum, har de et godt og lunt sted, hvor de kan opholde sig på alle årstiderne.

Skal vi hjælpe med duesikring?

Hvis du har behov for hjælp til opsætning af effektiv duesikring, der virker med det samme, så ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send os en mail på adm@es-sj.dk. Når vi har haft en indledende dialog omkring dit behov, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på opsætning af duesikring på Sjælland.

erhvervsservice sjælland

Duesikring

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til duesikring?Få et uforpligtende tilbud.