Algebehandling Sjælland

Algebehandling for boligselskaber og erhverv

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi faste aftaler indenfor algebehandling til boligselskaber, -foreninger, butikker og øvrigt erhverv på Sjælland.

20 15 70 89Udfyld kontaktformular

Attraktive priser

Professionel erhvervsservice til en fair pris, hvor alle har mulighed for at være med.

Faste aftaler

Faste serviceaftaler for boligforeninger, boligselskaber og virksomheder på Sjælland.

Nem dialog

Den gode kundeservice er kernen i vores forretning, og vi værner om den gode dialog.

Algebehandling på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi effektiv algebehandling af alle former for overflader. På den måde slipper du af med grimme og skadelige alger, der med tiden sætter sig på de fleste typer af overflader. Vi har flere års erfaring og vi tilbyder vores service på hele Sjælland.


Hvis du får foretaget en algebehandling hvert år, bliver levetiden på den overflade, der risikerer at blive angrebet af alger, forlænget markant. Vi tilbyder at behandle stort set alle typer af overflader, som angribes af alger.

Vores primære kunder er boligselskaber, boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger, som har et serviceabonnement omkring løbende vedligeholdelse af bygninger samt indendørs- og udendørsarealer. De forskellige ydelser, vi tilbyder, kan kombineres, så de matcher netop det behov, du har.

Algebehandling øger levetiden markant

Når en overflade bliver udsat for et algeangreb, vil dens levetid blive formindsket – det gælder, uanset om der er tale om en terrasse, et tag eller en indkørsel. Derfor er algebehandlingen i langt de fleste tilfælde tjent hjem i samme omgang, som den er udført, fordi du forlænger overfladens levetid.

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS tilbyder vi professionel og kompetent algebehandling efter dit behov. Vi udfører algebehandlingen med et algemiddel, der bliver sprøjtet ud på overfladen. Den begynder at virke, i takt med at overfladen bliver påvirket af vind og vejr.

Vi udfører algebehandling af alle typer overflader, men vi fjerner typisk alger fra tag, terrasser og fliser. Det er en god idé løbende at få udført algebehandling, så algerne på intet tidspunkt når at gøre skade på overfladen.

Algebehandling af tag

Hvis der er alger på taget, vil de typisk først blive synlige, når taget bliver vådt. Derfor venter mange med at få fjernet alger fra taget, hvilket kan være en dum idé. Der går typisk mellem 9-12 måneder, fra algebehandlingen har fundet sted, og indtil algerne fjerner sig, hvorfor det er fornuftigt at være ude i god tid.

Vi anbefaler, at du får foretaget en årlig algebehandling, hvis du vil mindske risikoen for at algeangrebet gør taget utæt eller frostsprængt.

Algebehandling af fliser

Fliser bliver med tiden angrebet af mos og alger, hvorfor de får behov for at blive renset. Efter en fliserens bliver de imprægneret, så de er modstandsdygtige overfor vind og vejr. Vi anvender udstyr, der er nænsom over for overfladen, så den ikke ødelægges.

Når fliserne er blevet renset og algebehandlet, vil de i de fleste tilfælde fremstå helt nye, som da de lige var blevet lagt. Efterfølgende sprøjter vi dem med et middel, der dræber alger, så de kan holde i mange år fremadrettet.

Vi tager altid udgangspunkt i dit behov

Uanset, hvilken overflade du ønsker algebehandlet, kan vi hjælpe dig. Vi værner om den gode kundeservice, og vi tilbyder fleksible pakkeløsninger, der kombineret algebehandling med andre forefaldende serviceopgaver. Vi hjælper primært boligselskaber og -foreninger med algebehandling, men har også forskellige kunder indenfor andre erhverv.

Kontakt os for mere information om algebehandling

Ring til os på (+45) 20 15 70 89 eller send en mail til adm@es-sj.dk, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme algerne til livs. Vi har mange års erfaring, så vi ved, hvad vi laver.

Du får altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Typisk indgår algebehandlingen som en del af en totalløsning, der inkludere andre serviceopgaver, der er behov for løbende assistance til.

erhvervsservice sjælland

Algebehandling

for boligforeninger på Sjælland

Hos Erhvervsservice Sjælland ApS er vi specialister i effektiv og professionel erhvervsservice for boligselskaber, restauranter, butikker og øvrige erhvervskunder på hele Sjælland.

(+45) 20 15 70 89adm@es-sj.dk

Brug for hjælp til algebehandling?Få et uforpligtende tilbud.